Hoera, de zomer is weer begonnen! Voor vele mensen het favoriete seizoen van het jaar. De zon schijnt volop, de natuur is in volle bloei, de luchten zijn blauw, heerlijk warme zomeravonden en natuurlijk vakantie!

Heb jij al plannen voor deze zomer gemaakt en kan je nu al niet wachten om lekker te flaneren over de boulevard, cocktails te drinken op het terras, te zwemmen in zee en te genieten van een dagje strand? Dan kom dit blog voor jou als geroepen. Dit blog staat namelijk boordevol leuke zomer cadeaus, die zorgen voor een onvergetelijke zomer!

# KofferKoffer met foto

De zomervakantie komt eraan en dat betekent koffers pakken! Ben jij nog op zoek naar een unieke koffer? Laat dan een koffer bedrukken met je eigen ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een leuke foto, een mooie afbeelding van je favoriete vakantieland of neem je grootste idool mee op reis. Een persoonlijke koffer is het ideale zomer cadeau voor ieder reislustig type en is verkrijgbaar in verschillende maten. Met een fotokoffer reis je in stijl de hele wereld over en wordt jouw vakantie nog leuker!

# Slippers Slippers bedrukken

Bij mooi zomers weer horen natuurlijk slippers! Lekker voor naar het strand, in de tuin of als finishing touch van je te gekke zomeroutfit. Maak je slippers extra uniek door ze zelf te ontwerpen met je eigen foto of tekst en maak het ontwerp af met een van de vrolijke designs. De slippers zijn verkrijgbaar voor zowel kinderen als volwassenen, zodat heel de familie deze zomer op prachtige slippers kan lopen. Leuk als zomer cadeau voor iemand anders, maar natuurlijk ook leuk als origineel cadeau voor jezelf. Steel de show deze zomer en ga aan de slag om je eigen slippers te ontwerpen!

# Zonnescherm

Dit jaar met de auto op vakantie? Bewaar de warmte dan voor je vakantiebestemming en houdt de zon tijdens de autorit nog even buiten met deze leuke zonneschermen. De zonneschermen houden de auto koel en zorgen ervoor dat de kinderen op de achterbank geen last hebben van de felle zon. Het ideale zomer cadeau waarmee je jouw kindje zeker te weten enorm mee zal verblijden. Kies bijvoorbeeld voor de vrolijke zonneschermen van Bumba of neem K3 overal mee naartoe. En wat dit zomer cadeau als verrassing nog leuker maakt is dat je de zonneschermen zelf kunt laten bedrukken met eigen foto. Zo wordt ieder autoritje een feestje!

# Strandtas Strandtas met foto

Deze zomer hip op het strand verschijnen? Ontwerp dan nu zelf je strandtas. Je kunt de strandtas geheel naar eigen wens personaliseren met je eigen foto en tekst. Kies voor een zomers design erbij en jouw strandtas is klaar voor een dagje strand. Wil jouw kindje ook een eigen strandtas om zijn of haar strandspulletjes in mee te nemen? Laat dan een unieke K3 tas bedrukken met eigen naam of ga voor een originele strandtas van Pim en Pom. Een strandtas is het leukste en daarnaast handigste zomer cadeau voor iedere warme zomerdag!

# Wanddecoratie Wanddecoratie

Tijdens de zomervakantie maak je vaak veel foto’s. Wil je de mooiste foto’s hiervan op een unieke manier vastleggen? Kies er dan voor om jouw foto te laten bedrukken op een prachtige wanddecoratie. Laat jouw favoriete vakantiefoto bijvoorbeeld afdrukken op plexiglas, aluminium of op een echt houten paneel. Met zo’n blikvanger aan de muur kan jij jouw vakantiefoto’s aan iedereen tonen en zelf keer op keer genieten van die geweldige vakantie.

Fijne zomer allemaal, maar dat gaat met deze leuke zomer cadeaus vast en zeker lukken!