YourSurprise.com wordt samenwerkingspartner van KLM bij het aanbieden van gepersonaliseerde telefooncases. Deze cases worden zowel aan boord van alle KLM vluchten aangeboden als in de vernieuwde webshop van de luchtvaart maatschappij. Deze samenwerking past goed binnen de visie van YourSurprise.com om de mogelijkheden wat betreft personalisatie en de kennis en kunde van de organisatie op dit gebied breder in de markt te zetten.

Na een grote actie op de KLM Facebook pagina waarbij een overtuigende meerderheid KLM fans koos voor de telefooncase als nieuwste toevoeging aan het KLM assortiment, is het balletje snel gaan rollen. Sinds 1 juli jl. kunnen passagiers van de luchtvaart maatschappij aan boord een voucher kopen waarmee ze later bij thuiskomst in de KLM webshop een persoonlijke KLM telefooncase kunnen bestellen. De passagier kan in de webshop zijn naam op een KLM vliegtuig plaatsen en deze op een telefooncase laten drukken. Naast de koppeling en foto editor op de KLM website verzorgt YourSurprise.com ook de productie en wereldwijde verzending van de telefooncases.

Gepersonaliseerde telefooncases

Het is sinds begin 2012 dat YourSurprise.com zijn cadeau assortiment heeft uitgebreid met per stuk te personaliseren telefooncases. Het unieke aan deze cases is dat ze met grote precisie worden geprint, waarbij foto, tekst of logo direct in de telefooncase wordt gedrukt. Dit heeft als resultaat een unieke volledig rondom bedrukte telefooncase gemaakt van super sterk gepolijst kunststof, krasvast en UV-bestendig met een hoogglans fotofinish. De cases zijn verkrijgbaar voor alle populaire smartphone merken.

Over YourSurprise.com

YourSurprise.com is met meer dan 1000 persoonlijke cadeaus de grootste online cadeauwinkel van Nederland. Zeven jaar geleden is YourSurprise.com opgericht en sindsdien hebben ze een klantenbestand opgebouwd van 350.000 klanten en zijn ze actief in vijf Europese landen. Bij YourSurprise.com staat kwaliteit, beleving en optimale service hoog in het vaandel, het grootste deel van de cadeaus wordt dan ook binnen 24 uur in Nederland bezorgd. Ieder cadeau kan vanaf 1 stuk worden gepersonaliseerd met eigen foto, logo, naam of tekst. Op deze manier verras je jezelf of iemand anders écht persoonlijk.