Eindelijk is het dan zover: de enige echte Woezel en Pip film is vanaf vandaag, 20 januari, in de Nederlandse bioscoop te zien. Naast de verschillende leesboekjes waarin ze samen al veel avonturen hebben beleefd, hebben de twee hondjes nu hun eerste grote bioscoopavontuur. In de animatiefilm zijn ook alle vriendjes van Woezel & Pip van de partij. De Woezel en Pip film duurt 70 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

Deze kinderfilm is in het Nederlands gesproken waardoor de kleintjes het goed kunnen volgen. Een unieke vriendschapsfilm vol avontuur. Woezel is een stoere hond, maar heeft een heel klein hartje en Pip is het vrolijke vriendinnetje. Samen beleven ze vele avonturen waarin de kinderen zich goed kunnen inleven.

In Woezel en Pip op zoek naar de sloddervos hebben Woezel en Pip de taak gekregen om het verjaardagscadeau voor de Wijze Varen te verstoppen. Speciaal voor de verjaardag komt ook hun neefje Charlie nog logeren. Al snel blijkt dat er steeds meer spullen kwijt raken en ook het verjaardagscadeau is verdwenen. Samen gaan Woezel en Pip met hun vriendjes op zoek naar deze indringer. Dit gaat niet helemaal vanzelf en ze beleven spannende avonturen.

Gratis filmboek ‘Op zoek naar de sloddervos’ t.w.v. €9,99!

Nog niet genoeg van Woezel en Pip of wil je het bioscoop avontuur nog eens zelf nalezen? Dan heeft YourSurprise een gave actie. Bestel je namelijk een hardcover leesboek van Woezel en Pip dan ontvang je het film boek t.w.v. €9,99 met het avontuur van de sloddervos er GRATIS bij! De leesboekjes van Woezel en Pip bij YourSurprise zijn ook nog eens extra speciaal omdat jouw naam in het interactieve verhaal verwerkt wordt, waardoor je zelf het avontuur mee beleeft! Superleuk om voor te lezen aan je kleine dreumes, maar ook erg leerzaam om ze te stimuleren te leren lezen.

Woezel en Pip jarigWoezel en Pip lammetjeWoezel en Pip verstoppertje

Woezel en pip verstoppertje, woezel en pip is jarig, woezel en pip lammetje of woezel en pip vriendje bij al deze titels van hardcover boekjes met naam krijg je het filmboek er GRATIS bij! (actie geldig op alle hardcover Woezel & Pip boekjes t/m 31 januari 2016)