Woezel en Pip, de twee lieve hondjesvriendjes uit de gelijknamige kinderboekenserie van Guusje Nederhorst zijn razend populair in onze webshop! De hondjes hebben menig harten voor zich gewonnen en zijn niet meer weg te denken uit de belevingswereld van jonge kinderen en hun ouders. Wat ooit begon met alleen boekjes is inmiddels uitgegroeid tot een enorm succes en mede daarom heeft YourSurprise samen met Dromenjager besloten het Woezel en Pip cadeau assortiment flink uit te breiden. Hoe leuk is dat!

Dat betekent dat je naast onze huidige cadeaus zoals de populaire Woezel en Pip boeken, het Woezel en Pip kinderbestek nu nog meer unieke en leuke Woezel en Pip cadeaus bij ons kunt ontwerpen. En ook de nieuwe cadeaus kun je zelf persoonlijk maken met je eigen foto en/of naam. En om dit goede nieuws te vieren vertellen we je wat over onze nieuwe cadeaus.

  • Woezel en Pip verjaardagsbordje

Jarig zijn is een feestje! En met een eigen Woezel en Pip verjaardagsbordje wordt dit feestje nog leuker. Lekker samen met de hondenvriendjes smullen van je verjaardagstaart, het verjaardagsdiner of een heerlijk toetje. Met dit unieke cadeau zal het bordje van de jarige job of jarige jet in een mum van tijd leeg zijn. Het vrolijke Woezel en Pip verjaardagsbordje kun je zelf persoonlijk maken met je eigen naam en foto en je creëert een origineel cadeau waar ieder jarig kind heel blij van wordt!

Woezel en Pip verjaardagsbordje

  • Woezel en Pip geboortetegel

Woezel en Pip komen graag op kraamvisite om de geboorte van een nieuw leven te vieren! En daar hoort dan natuurlijk wel een origineel kraamcadeau bij. Verras de kersverse ouders met een unieke geboortetegel van de twee vriendjes met mooie foto van de baby, naam en tekst. Leuk voor aan de wand op bijvoorbeeld de babykamer. Met de Woezel en Pip geboortetegel geef je een blijvende herinnering cadeau, dat als kraamcadeau altijd zeer gewaardeerd is.

Woezel en Pip geboortetegel

  • Woezel en Pip Kussen

Is jouw kindje dol op de hondenvriendjes Woezel en Pip? Dan wordt hij of zij ongetwijfeld heel erg vrolijk van een persoonlijke Woezel en Pip sierkussen met eigen naam. Het sierkussen is voorzien van een superleuk design van de twee vriendjes waaraan je zelf je eigen naam aan toe kan voegen. Met dit unieke kussen tover je elke kinderkamer in een mum van tijd om tot een waar Woezel en Pip paradijs. Het leukste cadeau voor ieder kind!

Woezel en Pip kussen

  • Woezel en Pip canvas

Baby’s en kleine kinderen zijn gek op de schattige hondjesvriendjes! Laat Woezel en Pip daarom ook in de baby of kinderkamer een hoofdrol spelen. Met een prachtige Woezel en Pip canvas laat je de avonturen van de hondjes echt tot leven komen en hoeft jouw kindjes zijn of haar grootste vriendjes nooit meer te missen. Met een canvas van de twee vriendjes aan de muur maak je de kinderkamer voor ieder kindje gezellig en vertrouwd.

Woezel en Pip canvas

Bekijk snel onze nieuwe en alle andere Woezel en Pip cadeaus online.