Op zoek naar een uniek cadeau? Voor je geliefde, ouders, je beste vriendin of voor zakenrelaties? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want YourSurprise heeft een vernieuwd wijnassortiment. Niet alleen is ons wijnassortiment uitgebreid met nog meer heerlijke wijnen, ook de designs hebben een vernieuwde, nog mooiere look gekregen! Of je nu wilt genieten van een volle rode wijn, een droge witte wijn of een zomerse rosé, voor elke gelegenheid en voor iedere smaak hebben wij een lekker wijntje. En wat al onze wijnen nog leuker maakt, is dat je ze allemaal stuk voor stuk persoonlijk kan maken met je eigen foto, logo of tekst. Je kunt namelijk zelf het etiket van de fles wijn ontwerpen of kiezen voor een luxe houten wijnkist voorzien van je eigen ontwerp. Op die manier maak je van een wijncadeau een échte verrassing!

# Fles wijn 

WijnEen unieke fles wijn is een bijzonder cadeau voor iedere gelegenheid. Dus of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, een bedankt cadeau of een cadeau voor je vriendin. Een persoonlijk wijncadeau kan altijd. Nu is wel de smaak van iedereen anders en juist daarom hebben wij bij YourSurprise ons wijnassortiment nogmaals uitgebreid. Zo zit er zeker te weten voor iedereen een lekker wijntje bij. Valt er bijvoorbeeld iets te vieren? Kies dan voor een feestelijke mousserende wijn. Ben je meer op zoek naar een lekker wijntje voor bij een stukje vlees? Ga dan voor een volle, stevige rode wijn. Maar voor wat voor wijn je ook kiest, je maakt het cadeau echt origineel door zelf een eigen etiket voor de fles wijn te ontwerpen. Met je eigen foto en tekst geef je de fles wijn een unieke uitstraling en wordt iedere cadeau extra bijzonder. Zo wordt een wijncadeau nog leuker om te geven en om te ontvangen!

# Wijnpakket

Naast een ruime keuze aan flessen wijn, hebben we ook vele mooie wijnpakketten in het assortiment. Ook al deze wijnpakketten kun je zelf uniek maken met je eigen ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk wijnpakket gevuld met een rode, witte en rosé wijn. Of wil je echt origineel uit de hoek komen? Verras de ontvanger dan met een prachtig wijnpakket met twee gegraveerde glazen voorzien van persoonlijke gravure en een heerlijke fles wijn. De wijnpakketten zijn natuurlijk niet alleen leuk als cadeau voor een verjaardag, jubileum of huwelijk. Ook als relatiegeschenk doet een wijnpakket het erg goed. Laat dan het logo van je bedrijf op de wijnkist en op het wijnetiket bedrukken. Met een wijnpakket als cadeau laat je zeker te weten een onvergetelijke indruk achter bij je zakenrelaties en dat is uiteindelijk toch het doel.

# Verjaardagscadeau

Verjaardagen; meestal heb je er per jaar tientallen en dus zul je ook dit jaar weer op zoek moeten naar leuke verjaardagscadeaus. Want je wilt jouw jarige vader, lieve oma of je beste vriendin natuurlijk wel verrassen met uniek cadeau op hun verjaardag. Met een heerlijk wijncadeau zal dit vast en zeker gaan lukken. En helemaal wanneer jij de fles wijn of een wijnpakket extra persoonlijk maakt met je eigen foto en tekst. Maak het cadeau af met een van de unieke designs en laat je verjaardagswens achter op het gratis cadeaukaartje. Met dit originele cadeau kan geen verjaardagsfeestje meer kapot en kan de jarige toosten op zijn of haar verjaardag! Santé

gegraveerde wijnglazen

# Gegraveerde wijnglazen

Wil je jouw unieke wijncadeau extra bijzonder maken? Laat dan prachtige Royal Leerdam wijnglazen graveren met een persoonlijke gravure. De glazen zijn voor zowel rode als witte wijn verkrijgbaar en met behulp van onze online editor voeg je eenvoudig en snel jouw favoriete design, eigen naam, tekst of logo toe. Gegraveerde wijnglazen zijn een origineel cadeau met een luxe uitstraling en dit ten samen met een heerlijk wijntje creëer je een mooi geschenk voor elke gelegenheid.

 

 

We hopen dat je door het lezen van dit blog bent geïnspireerd om een kijkje te nemen op onze vernieuwde wijnpagina en zin hebt gekregen om zelf een uniek en persoonlijk wijncadeau te ontwerpen. Vergeet daarbij ook zeker onze tips niet dat een heerlijk wijnpakket ook leuk is om cadeau te geven als relatiegeschenk of kerstcadeau.

Dus voor wie of welke gelegenheid je iemand wilt verrassen met een fles wijn maakt niet uit, want het is altijd genieten als er geproost kan worden met een goed glas wijn!