Op 28 juli is het voor een heleboel moslims over de hele wereld een bijzondere dag. Dan vindt namelijk het Suikerfeest plaats: een feestdag ter gelegenheid van het einde de vastenperiode, oftewel de ramadan. Na een lange maand van vasten tussen zonsopkomst en zonsondergang, is het tijdens het Suikerfeest gebruikelijk om elkaar te trakteren op wat lekkers of een leuk cadeau.

Misschien kent u ook wel iemand die mee gedaan heeft met de ramadan en wilt u hem of haar ook graag verrassen met een origineel cadeau. Of misschien heeft u zelf wel gevast en bent u nog op zoek naar inspiratie voor uw eigen Suikerfeest. In de blog helpen we u in ieder geval graag aan wat leuke tips en ideeën voor een uniek Suikerfeest cadeau.

Zoetigheid

De naam van de feestdag zegt het eigenlijk al: tijdens het Suikerfeest mag het aan een flinke hoeveelheid zoetigheid natuurlijk niet ontbreken. Geef bijvoorbeeld een snoepblik met persoonlijke wikkel gevuld met uw favoriete snoepjes cadeau. Op zoek naar iets anders wat u makkelijk uit kunt delen? Ga dan voor een doosje heerlijke chocolade pralines of een chocolade fotobox met originele chocolaatjes. Een ideaal cadeau voor als u het Suikerfeest met veel mensen viert.

  Bonbons  Snoepblik   Choco Fotobox

Keukenaccessoires

Als u na die lange maand eindelijk met z'n allen aan tafel gaat om het Suikerfeest te vieren, dan is het natuurlijk wel zo leuk als die tafel er ook extra gezellig uitziet. Geef daarom bijvoorbeeld een leuk melamine bord met uw eigen design erop cadeau. Of ga voor een grappige schort met uw persoonlijke ontwerp, een dienblad met een gezellige foto of een kaars met een persoonlijke boodschap. Met zo'n uniek keukenaccessoires zorgt u gegarandeerd voor een origineel Suikerfeest cadeau.

Melamine bord  Schort  Dienblad

Aandenken

Om te laten zien hoe trots u op iemand bent voor het volhouden van het vasten tijdens de ramadan, is het natuurlijk ook leuk om iemand een blijvend aandenken cadeau te doen. Een mooi gebaar is bijvoorbeeld een schattige knuffel met daarop uw foto, een sierbord met een toepasselijke spreuk erop, of een persoonlijke klok als symbool voor het feit dat hij of zij de ramadan al die tijd volgehouden heeft. Zo'n persoonlijk cadeau is natuurlijk een onuitwisbare herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis.

Knuffel  Sierbord  Bureaublok

Hopelijk hebben we u met deze ideeën aan wat inspiratie geholpen voor een origineel Suikerfeest cadeau. Ieder Suikerfeest cadeau maakt u bij YourSurprise zoals u weet in een handomdraai uniek met uw eigen foto en tekst. Met zo'n persoonlijke verrassing komt u natuurlijk sowieso goed voor de dag.

Eid Mubarak, oftewel, fijn Suikerfeest!