‘’Wij doen toch niet aan Valentijnsdag? Ik hoef geen cadeautje hoor! Valentijn is alleen een excuus om een cadeau aan elkaar te geven.’’ De alom bekende excuses van mannen om niet aan Valentijnsdag te doen. Iedere vrouw wil stiekem toch een romantische Valentijnsdag met bijbehorende cadeaus? Geef hem het goede voorbeeld door hem voor te zijn, zodat hij het hierna nooit meer kan vergeten! Bij deze, enkele cadeautjes waar je altijd mee scoort bij hem.

Vliegen de vlinders nog oneindige rondjes door je buik en spring je op dit moment nog een gat in de lucht door jullie prille relatie? Misschien vind je het daarom nog beetje gek om direct met een groot cadeau op de proppen te komen….. Wat dacht je van een cadeau waardoor hij altijd aan je zal denken? Iets waarmee jij liefdevol overkomt, maar wat niet in de buurt komt van een aanzoek. Dan hebben wij de oplossing: geef hem een schattige sleutelhanger van jullie samen en herinner hem aan jullie, iedere keer dat hij de deur uitstapt, zijn auto start of bij zijn werk aankomt.

Een tripel, dubbel of toch liever een blondje? Precies, iedere man houdt van bier! Verras hem met een goed pakket Vlaams bier, de bekende Hollandse pilseners of ga juist op de internationale tour met o.a. Desperados en Tsingtao. Om dit biercadeau een romantische twist te geven bieden wij je de mogelijkheid een fles bier in combinatie met een gegraveerd bierglas te geven, ter herinnering aan jullie eerst Valentijn!

Zit hij nog helemaal in zijn New Year, New Me voornemens: geen alcohol dit jaar met enkel konijnenvoer tijdens het avondeten, maar vermoed je dat deze voornemens tegen de lente toch wel gestrand zijn? Verras hem dan met de ultieme BBQ gadget van 2018: een gepersonaliseerde leren schort. Iets mannelijkers bestaat er haast niet!

ps: laat het hem vooral heel vaak weten dat jij al wel een cadeau voor hem hebt uitgekozen!