Je kent het wel, jullie zitten samen op de bank en je partner zegt: ‘’het is alweer bijna 14 februari.’’ Je krabt jezelf achter de oren en gaat in een diepere conclaaf dan wanneer er een paus gekozen moet worden. Wat heb ik nu weer gemist? Wat gebeurt er op 14 februari? Ze is pas in de zomer jarig en jullie jubileum is ergens in september…..

‘’Valentijnsdag natuurlijk, hoe kan je dat nou vergeten schat?’’ Daar gaan we weer, een nieuw jaar maar hetzelfde riedeltje. Met wat kan ik haar nog last minute verrassen? Maak je geen zorgen, je bent nog niet te laat en wij zijn niet de moeilijkste om je een handje te helpen!

Met chocolade zit je altijd goed, dat denkt iedere man. Hoe laat je haar zien dat zij echt om op te eten is? Met onze gepersonaliseerde chocolade natuurlijk, ontworpen met een lieve, gekke of romantische foto van jullie samen! Zo laat jij wat extra inspanning zien en geef je het cadeau een persoonlijke en romantische twist!

Is jullie liefde onbreekbaar, of wil je dat in ieder geval laten blijken? Geef haar dan een persoonlijk sieraad waardoor jij altijd bij haar in de buurt bent. Graveer jullie initialen, een mooie leuke foto of gewoon je naam in één van onze hangertjes en zorg dat jullie onafscheidelijk zijn!

Wil je echt uitpakken deze Valentijn? Geef dan een giga knuffelbeer van maar liefst 135 cm, het perfecte knuffelbare cadeau gegeven door hardwerkende mannen. Zo heeft je partner altijd een persoonlijke knuffel in huis die haar aan jou doet denken!

Tip: geef de knuffel een final touch met één spuitje van jouw gebruikelijke parfum