Valentijn ideeën

Nog maar twee weken en dan is het weer zo ver: de hele wereld kleurt rood voor Valentijn! Valentijn is de perfecte dag om jouw geliefde extra te verwennen en zo te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Dit kan door een lief kaartje, samen iets leuks te doen of door een mooi valentijnscadeau. Wat je ook doet voor jouw liefde, bij Valentijn gaat het allemaal om het juiste gebaar. Wil je dit jaar iets bijzonders voor hem of haar doen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In dit blog laten we jou de leukste Valentijn ideeën zien waarmee jij zeker indruk op je lover zult maken!

Valentijnscadeau voor haar

Mega beerValentijn voor haar betekent een hele dag romantisch samen zijn met haar geliefde. Verwen haar daarom met een heerlijk zelfgemaakt diner, neem haar mee naar een romantische plek of verras haar met een mooi valentijnscadeau voor haar. Deze Valentijn ideeën zullen haar zeker verrassen! Maar een mooi valentijnscadeau vinden kan nog wel eens lastig zijn, want wat is nou het perfecte valentijnscadeau voor haar?

Wil je haar laten zien hoe groot jouw liefde voor haar is? Verras haar dan met deze mega knuffelbeer! En om deze mega beer nog liever te maken, kun je jouw eigen foto en tekst op het T-shirtje plaatsen. Of personaliseer een luxe wijnpakket met glazen. Jouw gravure wordt met veel zorg en liefde in het glas gegraveerd. Jullie kunnen samen proosten op de liefde en een geslaagde Valentijnsdag!


Valentijnscadeau voor hemHanger gebroken hartjes

Valentijn ideeën voor haar waren al een hele klus, maar wat maakt Valentijn voor hem nou echt geslaagd? Je vindt een cadeau voor zijn verjaardag misschien al moeilijk te bedenken, laat staan een valentijnscadeau voor hem. Gelukkig hebben we enkele Valentijn ideeën die hij zeker heel leuk zal vinden!

Wil je dat jullie altijd verbonden zijn? Dan is deze gebroken hartjes hanger super leuk om te geven als valentijnscadeau voor hem! Jij houdt de helft van het hartje met zijn naam en geeft de andere helft met jouw naam aan hem. Zo kan iedereen zien dat jullie onafscheidelijk zijn! Of maak Valentijn voor hem extra bijzonder door jouw eigen foto en tekst te drukken op een overheerlijk chocolade cadeau. Welke man houdt er nu niet van chocolade? Jullie kunnen samen snoepen dit lekkere valentijnscadeau!

 

Wij hopen je met deze Valentijn ideeën een beetje op weg te hebben geholpen. Natuurlijk zijn er nog veel meer valentijnscadeaus waarmee jij hem of haar kunt verrassen. Alle cadeaus van YourSurprise zijn te personaliseren met jouw eigen foto, naam en/of tekst. Zo geef jij een heel speciaal cadeau aan iemand waar je veel van houdt. Fijne Valentijn!