Valentijn staat weer voor de deur. En Bij YourSurprise hangt er zoals ieder jaar flink wat romantiek in de lucht!

De cadeaus die wij in deze periode personaliseren voor onze klanten zijn meestal bestemd voor de reeds veroverde partner of een stille geliefde. Ze hebben dan ook bijna allemaal de vorm van een hart: het ultieme symbool van de liefde. Wat ons echter nog het meest bezighoudt in deze romantische tijden is het zoeken van een partner voor de vrijgezellen binnen het bedrijf.

En dan in het bijzonder voor onze collega Stephan. Iedereen heeft alles in het werk gezet om hem de vrouw van zijn dromen te laten vinden. We hebben hem stiekem populair gemaakt op Facebook en hem op verschillende datingsites ingeschreven. En we mogen wel zeggen dat het zijn vruchten heeft afgeworpen, want de eerste afspraakjes zijn inmiddels gemaakt. Met de hulp van alle collega’s proberen wij rond Valentijn zo onze eenzame vrijgezellen te helpen, want dat zijn er namelijk veel te veel!

Waarschijnlijk was het je al opgevallen, maar je komt nu ook volop in de Valentijnsstemming in onze webshop. Je vindt er namelijk een superuitgebreid assortiment aan valentijncadeaus: van ballonnen in hartvorm, tot aan prachtige sieraden, heerlijke chocoladerepen en nog veel meer moois. Al die cadeaus kun je nu een extra romantisch tintje geven met een speciaal Valentijnsdesign. Voeg er dan ook nog een lieve tekst of een romantische foto aan toe en jouw valentijnscadeau is gegarandeerd een schot in de roos. 

Het hele team van YourSurprise wenst jou een fantastische Valentijnsdag vol liefde en romantiek!