Het is bijna Pasen. Dit feest van de lente vieren we natuurlijk graag met een traditioneel paasontbijt of gezellige paasbrunch. Met de hele familie urenlang tafelen en genieten van allerlei heerlijke hapjes en drankjes.

Dat paasfeest vieren doet u natuurlijk het liefst wel een beetje in stijl. Daarom voorziet YourSurprise u in deze blog graag van de nodige inspiratie, zodat uw tafel straks helemaal in de paassfeer is. Zo wordt het vanzelf een Vrolijk Pasen!

Paastafel

De eerste stap is natuurlijk een passende aankleding. Bij YourSurprise kunt u verschillende keukenaccessoires voorzien van uw eigen foto en/of tekst. Laat bijvoorbeeld een dienblad, placemat of onderzetters bedrukken en maak daarbij gebruik van een van onze speciale paasdesigns.

En met een beetje knip- en plakwerk maakt u zelf van een wc-rol gezellige paashaasjes of met wasknijpers vrolijke naambordjes voor alle gasten. Zo tovert u in een handomdraai uw saaie eethoek om in een ware paastafel!

  Wc-rol paashaas Paasknijper

Minstens net zo belangrijk is natuurlijk wat er op tafel komt. Ook daarvoor bent u bij YourSurprise aan het juiste adres. Met dacht u bijvoorbeeld van lekkere paaseitjes of een ambachtelijke chocolade paashaas met een leuke afbeelding erop?

U maakt bovendien kans op een gratis exemplaar als u het paasei weet te vinden op onze website. Hebt u 'm gespot? Laat ons dan snel weten waar via social@yoursurprise.be. Onder de goede inzendingen verloten we namelijk op 16 april één grote paashaas!

Paasei

Al dat lekkers moet natuurlijk wel weggespoeld worden met een lekker glaasje wijn of Prosecco voorzien van een door u ontworpen etiket in de ultieme paassfeer. Doe een beetje extra uw best op de presentatie van het eten en uw tafel is helemaal paasproof!

Paasbord

Kortom: met een beetje van uzelf en een beetje van YourSurprise bent u helemaal klaar voor het ultieme paasontbijt of een knallende paasbrunch. Veel succes en Vrolijk Pasen!