Het einde van het jaar is weer aangebroken, hét moment om je relaties te bedanken voor het afgelopen jaar en je hoop uit te spreken op een goede samenwerking voor het nieuwe jaar. En hoe kan dit nou beter dan ze te verrassen met een uniek relatiegeschenk. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw relatiegeschenk succesvol en persoonlijk is, zodat deze een onuitwisbare indruk achterlaat? Dat kan met de originele relatiegeschenken van YourSurprise. Want met een eigen naam en logo creëer je zelf voor een aangename verrassing in het nieuwe jaar. Dat is nog eens een goed begin!

Natuurlijk blijft het vinden van het perfecte relatiegeschenk altijd een uitdaging. En daarom helpen we je een handje met een top vijf van de leukste relatiegeschenken.

Wijnpakket  Wijnpakket

Een fles wijn doet het altijd goed! Verras jouw relaties daarom met een uniek wijnpakket vol met heerlijke wijnen en laat een onvergetelijke indruk achter. Er zijn verschillende soorten wijnpakketten. Zo kun je kiezen uit rode, witte of rosé wijnen, maar ook voor een combinatie daarvan. Ontwerp de wijnpakketten met een persoonlijk etiket of laat een wijndeksel van een houten kist bedrukken. Zo geef je er een echt persoonlijk tintje aan! Zoek je net iets luxers? Kies dan voor een wijnpakket met twee prachtige gegraveerde Royal Leerdam wijnglazen erbij. Je kunt de wijnglazen laten graveren met een eigen naam. Zo maak je het wijnpakket extra speciaal en geef je een verrassend en stijlvol relatiegeschenk cadeau!

chocoladekaart Chocoladekaart 

Geven is vaak leuker dan krijgen! En helemaal als je deze overheerlijke chocoladekaart cadeau geeft. Met deze unieke chocoladekaart voorzien van je eigen tekst, foto of logo spreek je jouw blijk van waardering naar je relaties op een wel heel speciale manier uit. Het cadeau geven van dit lekkere relatiegeschenk zal jou als gever een ontzettend goed en voldaan gevoel geven. En de ontvanger van dit chocolade cadeau zal dat zeker op prijs stellen! Kortom, als je jouw relaties echt wilt verrassen ontwerp dan een originele chocoladekaart.

Mentos Giftbox Mentos

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk dat je niet zo vaak ziet? Laat dan frisse Mentos kauwgom bedrukken met eigen naam, logo of foto. Als relatiegeschenk is de Mentos giftbox perfect, het schijnt namelijk dat kauwen op kauwgom stress vermindert en ervoor zorgt dat je concentratie beter wordt. Wie wil dat nou niet? Daarnaast wordt iedereen blij van een frisse adem en is een pakje kauwgom supegoed aan als uniek visitekaartje.

Bierpakket Bierpakket

Een bierpakket gevuld met lekkere biertjes zorgen voor een heerlijke bierproeverij, gewoon bij de ontvanger thuis. Dat maakt een bierpakket tot het ideale relatiegeschenk om je relaties te bedanken voor de getoonde loyaliteit. Met een ruim assortiment aan bierpakketten, zit er voor ieders smaak wel een geschikt bierpakket tussen. Wat dacht je van een bierpakket gevuld met allemaal lekkere Belgische speciaal biertjes of kies voor een bierpakket in een prachtige houten kist met daarbij een gegraveerd bierglas. Welk bierpakket je ook kiest, je kunt ze stuk voor stuk uniek maken met je eigen tekst en/of foto, waardoor jouw relatiegeschenk er altijd uit zal springen.

Thermosbeker Thermosbeker

Iedereen is tegenwoordig steeds meer mobiel en vaak onderweg. En ook onderweg heb je natuurlijk wel eens zin in een lekker kopje warme koffie of thee. Een thermosbeker biedt dan uitkomst! Want met een handige thermosbeker kun je ook onderweg genieten van een heerlijk warm drankje. Laat de thermosbeker bedrukken met je logo of tekst en jouw relaties zullen nog vaak aan je denken als ze onderweg zijn, in de auto, trein of metro en genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor het vinden van een origineel relatiegeschenk? Kijk dan snel op relatiegeschenken pagina.