Originele cadeaus

De feestdagen zijn weer voorbij en misschien heb je al een lijstje met goede voornemens voor jezelf opgesteld. Wil je meer gaan reizen, meer tijd doorbrengen met familie en vrienden of misschien meer gaan sporten? Dan heb je hier natuurlijk wel de juiste spullen voor nodig. Of ken je iemand anders met goede voornemens voor 2017? Dan kun je deze persoon verrassen met originele cadeaus, zomaar om even een steuntje in de rug te geven. Maar wat zijn nu originele cadeaus om 2017 nog beter van start te gaan? In dit blog laten wij jou enkele originele cadeaus zien waar jij dit jaar een knallende start mee maakt!

 

# Ik ga op reis en neem mee…fotokoffer

Ben je van plan om dit jaar een mooie reis te gaan maken? Dan is een fotokoffer echt iets voor jou! Jij ontwerpt jouw mooiste koffer helemaal zelf met je eigen foto, logo of afbeelding. Gebruik bijvoorbeeld een mooie foto van een eerdere reis of een foto met vrienden en familie. Zo neem je meteen een mooie herinnering mee op reis. Daarnaast hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar jouw koffer, omdat deze met zijn mooie ontwerp direct opvalt! Maar ook wanneer een goede vriend(in) of familielid op reis gaat kun je diegene verrassen met zo’n mooie koffer. Ontwerp de koffer met een leuke foto van jullie samen en je weet zeker dat hij of zij jou niet zal vergeten!

# Meer gaan sportenBidon

Wil je in 2017 wat afvallen of wil je gewoon wat meer aan je conditie doen? Meer gaan sporten is al snel een goede oplossing, maar hier heb je natuurlijk wel de juiste spullen voor nodig. Maak jouw sport benodigdheden extra bijzonder met jouw eigen foto en tekst. Als je gaat sporten wil je natuurlijk af en toe genieten van een verfrissend slokje water. Een bidon is dan de perfecte oplossing! Dit originele cadeau heeft een stoere uitstraling en is gemakkelijk te vinden. Of misschien heb je voor tijdens of na het sporten nog een unieke handdoek nodig? Je raakt jouw handdoek nooit meer kwijt door deze te ontwerpen met jouw eigen naam. Natuurlijk wil je deze originele cadeaus meenemen in een handige tas. Hoe leuk is het als je ook deze voorziet van jouw eigen foto en tekst? Jij maakt het sporten nog leuker met deze originele cadeaus!

# Tijd doorbrengen met familie en vriendenBordspel

Heb je het gevoel dat je je familie en vrienden het afgelopen jaar veel te weinig hebt gezien? Dan wil je daar dit jaar natuurlijk verandering in brengen. We hebben tegenwoordig allemaal een druk leven en staan daardoor niet stil bij hoe belangrijk familie en vrienden voor ons zijn. Daarom mag je ze af en toe best verrassen met originele cadeaus om jouw waardering te laten blijken. Verras iemand bijvoorbeeld met een beautybox gevuld met heerlijke producten van Treets Traditions. Zo geef je hem of haar ook een verdiend momentje voor zichzelf. Maar natuurlijk kun je ook voor een cadeau kiezen, waar jullie samen van kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk bordspel. Jij maakt dit originele cadeau extra bijzonder met een foto van jullie samen. Of ga voor een overheerlijk chocolade cadeau waar jullie samen van kunnen genieten onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo maak je de momenten met familie en vrienden nog gezelliger.

# Genieten van het levenboek met naam

Het leven is al druk genoeg met allerlei verplichtingen en daardoor vergeet je vaak even te genieten van het leven. Het is daarom belangrijk om zo nu en dan eens een momentje voor jezelf te nemen en helemaal tot rust te komen. Iets wat je het afgelopen jaar misschien veel te weinig hebt gedaan. Met een boek met naam kun jij helemaal opgaan in jouw eigen verhaal. Kies jouw favoriete verhaal en speel hier zelf de hoofdrol in. Of verwen jezelf met een drank cadeau. Zo kun jij ‘s avonds op de bank genieten van een heerlijk glaasje wijn of een biertje.

 

 

We hopen dat je met deze originele cadeaus een spetterende start maakt in 2017 en al jouw goede voornemens waar maakt. Ben je nieuwsgierig geworden naar nog meer cadeaus? YourSurprise heeft een ruim assortiment aan originele cadeaus voor jou klaarstaan!