Boek met naam

Op 23 april is het weer Wereldboekendag! Deze dag wordt inmiddels in meer dan 100 landen gevierd, waarbij elk land zijn eigen activiteiten organiseert. YourSurprise heeft deze dag extra leuke cadeaus voor de echte leesliefhebbers, bijvoorbeeld een boek met naam! Op YourSurprise heb je een ruime keuze uit kinderboeken, volwassenen boeken en babyboekjes. Deze boeken kun je personaliseren met eigen naam of de naam van jouw vriend(in), (klein)kind, zusje of broertje. Door het geven van een boek met naam kun je een echte leesliefhebber op de meest unieke manier verrassen!

Gepersonaliseerd boek

Op zoek naar een uniek cadeau? Geef dan eens een gepersonaliseerd boek met naam en/of foto! YourSurprise heeft de meest unieke kinderboeken, volwassenen boeken en babyboekjes! De personalisatie van het boek kan op de omslag en zelfs in het verhaal van het boek zelf!

Zie je het al voor je, jij of je vriend(in) als hoofdrolspeler in een boek? Dit kan! Bij YourSurprise heb je een brede keuze uit gepersonaliseerde boeken waar jij of je vriend(in) de hoofdrol in spelen! Je kunt jouw naam en/of foto op de kaft van het boek laten drukken. In het verhaal zelf wordt jouw naam gebruikt als hoofdrolspeler! Met deze personalisatie kan jouw naam of die van een ander kan wel 400 keer in een boek voorkomen!

Kinderboek met naam

Droomt jouw (klein)kind er van om de hoofdrol te spelen samen met nijntje, Dikkie Dik of Woezel en Pip? YourSurprise kan deze droom waarmaken in een boek voor jouw (klein)zoon of (klein)dochter! Op Yoursurprise vind je de meest spannende en avontuurlijke kinderboeken met naam! Met dit unieke kinderboek met naam beleeft jouw (klein)kind een spannend avontuur met één van zijn of haar idolen! Om het boek helemaal af te maken kun je bij de meeste verhalen een foto plaatsen die op de kaft van het boek zichtbaar is. Een super leuk cadeau om te geven aan je (klein)dochter of (klein)zoon! Met zo’n origineel cadeau zorg je gegarandeerd voor heel wat uurtjes (voor)leesplezier! Laat de avonturen maar beginnen!

Kraamcadeau met naam

Verwacht jouw vriendin, zus of kennis binnenkort een kleintje? Het blijft lastig om een leuk en uniek kraamcadeau te vinden. YourSurprise heeft hier de oplossing voor! Geef het aankomende kindje zijn of haar eerste babyboek! Dit kraamcadeau met naam is niet alleen leuk omdat zijn of haar naam in het boek staat, als moeder kun je nooit genoeg (voor)leesboekjes hebben en is het dus super leuk om cadeau te geven! Wil je toch iets anders? YourSurprise heeft nog vele andere leuke kraamcadeaus met naam!

Boeken top 3

YourSurprise heeft speciaal voor jou een boeken top 3 gemaakt voor iedere leeftijdscategorie! Zo helpen wij jou al een beetje op weg met het zoeken van een uniek cadeau! 

Babyboekjes:

 Bumba - ZoekboekDe Baby en ik nijntje maakt muziek

Kinderboeken:

Daan in de ruimte Mees Kees - de rekenrap Dolfje Weerwolfje - Weerwolvenfeest

Boek volwassenen:

Boek - volwassenen   Zwaar verliefd     Moord patronen

Met deze persoonlijke boeken top 3 ben je verzekerd, dat je voor iedere leeftijdsklasse een uniek cadeau hebt! Een boek dat zeker te weten een plekje in de boekenkast zal krijgen. Een boek met naam is hét perfecte cadeau om een echte leesliefhebber te verrassen tijdens Wereldboekendag!