Jawel het is zover, de koude periode breekt weer aan. Het wordt donker tussen 5 en 6 uur en je wilt eigenlijk alleen maar snel naar huis om lekker warm binnen te zitten. Ook je brievenbus zit vol met folders en magazines van woonwinkels die de nieuwste trends aan je voorleggen. Veel mensen gaan rond deze tijd van het jaar is kijken naar het interieur van hun huis, omdat ze nu meer binnen zijn als tijdens de zomer. Neem de tijd om de boel aan te passen aan de koudere dagen en knusse avonden! Zoals de afbeelding hieronder…

Herfst

Op ons Herfst bord op Pinterest staan nog veel meer inspirerende herfst afbeeldingen. Wordt het tijd voor een nieuw schilderij, een lekkere zitbank of toch een nieuw bijzettafeltje? Maar met kleine aanpassingen kun je net zo goed je huis herfst klaar maken en YourSurprise kan hier wellicht bij inschieten.  Oktober is bij YourSurprise namelijk de maand waarin je hele leuke cadeaus voor in huis kunt kopen om je huis op te fleuren!

YourSurprise heeft speciaal voor deze koude periode een aantal producten voor jouw uitgekozen die het binnen zijn een stuk leuker maken. Ik ga voor een heerlijk zacht kussen bedrukt met mijn eigen foto en tekst. Hiermee zit ik straks extra lekker op de bank 😉 Naast het kussen kun je ook een deurmat personaliseren met een foto en tekst. Dat maakt je dag weer goed toch? Als je na een zware dag werken thuis komt en het eerste dat je ziet is die leuke foto van je kinderen, huisdier of favoriete vakantiebestemming.

deurmat

En mocht de deurmat ook niks voor je zijn, is er altijd nog een oude bekende: de canvasdoeken zijn vorige maand ook al voorbij gekomen, maar dit product past natuurlijk perfect in de Oktober Woonmaand. Een prachtige foto laten drukken op canvas voor aan de muur is de perfecte manier om de winter mee te beginnen!

Op onze website zijn natuurlijk nog veel meer woondecoratie cadeaus te vinden om het thuis een stuk aangenamer te maken. We zijn erg benieuwd hoe jij je huis opvrolijkt deze periode. Post je leukste foto op onze Facebook of Google+ pagina zodat wij, maar ook anderen inspiratie kunnen opdoen!