nijntje cadeau

Wie Dick Bruna kent, kent ook nijntje pluis. nijntje pluis is het liefste konijntje van de wereld dat altijd in is voor educatieve en leuke avonturen. Vaak zijn de allerkleinsten al fan van dit konijntje. Op 21 juni vieren we alweer voor de 61e keer de verjaardag van nijntje. We vieren nijntje haar verjaardag met 10% korting op een origineel en persoonlijk nijntje cadeau. Gebruik de kortingscode NIJNTJEFEEST en vier het feestje van nijntje met ons mee!

Bij YourSurprise vind je een ruim assortiment nijntje cadeaus, die je stuk voor stuk kunt personaliseren met jouw eigen naam, tekst en/of foto. Verras jouw kleinkind, een pasgeboren baby’tje of een ander kindje met een origineel en gepersonaliseerd nijntje cadeau. In dit blog laten we jou de allerleukste nijntje cadeaus zien waarmee jij nijntje haar verjaardag op een extra leuke manier kunt vieren.

nijntje boeken

Is jouw (klein)kind gek op het lezen van boekjes? Dan zijn de nijntje boeken zeker een aanrader! Beleef samen met nijntje de meest avontuurlijke verhalen mee. Net als alle cadeaus, kun je de nijntje boeken helemaal zelf personaliseren. Zo zal de naam en andere gegevens in het boek verwerkt worden zodat jouw (klein)kind de hoofdrol in het nijntje boekje speelt. En zeg nou zelf, hoe leuk is dat? Op een educatieve en speelse manier zal het kind zichzelf direct herkennen. Zeker weten dat dit nijntje boek het favoriete boekje van de leesliefhebber wordt!

Nijntje - een feest voor - NL - nijntje cadeaunijntje maakt muziek - nijntje cadeau

# Kraamcadeau

Wordt er binnenkort een kleintje in de familie of kennissenkring verwacht? Geef het pasgeboren kindje een nijntje kraamcadeau! Hier vind je niet alleen een kraamcadeau dat leuk is voor het kindje, ook vind je hier functionele cadeaus waar je de papa en mama zeker mee verrast. Geef het kersverse gezinnetje een nijntje shoppingbag waar gemakkelijk alle luiers, flessen en slabbetjes in geborgen kunnen worden. Personaliseer de shoppingbag door een foto van het gezin of het kindje op de tas te laten drukken. Met dit originele en functionele kraamcadeau ben je ervan verzekerd dat je de ouders op een positieve manier verrast.

Shopping bag - nijntje cadeau

# Keukenaccessoires

Is jouw (klein)kind een echte keukenprins of prinses? Met de nijntje keukenaccessoires wordt samen kokkerellen nog gezelliger! Bereid samen het ontbijt, lunch of diner met het leuke nijntje kinderschort, die in verschillende kleurtjes verkrijgbaar is. Eet tenslotte jullie maaltijd op met het unieke nijntje kinderbestek. Met deze keukenaccessoires wordt het eten van iedere maaltijd vanzelf een groot feest!

 Kinderschort - nijntje cadeauBestek - nijntje cadeau

nijntje vlaggenlijn

Hieperdepiep hoera! Is jouw (klein)kind binnenkort jarig? Tijd voor een feestje! Maak de verjaardag van de jarige Jop of jarige Jet echt compleet met de kleurrijke nijntje vlaggenlijn. De vrolijke vlagenlijn kun je personaliseren met een leuke foto en leeftijd. Op deze manier creëer je gemakkelijk en snel de leukste versieringen waar een nijntje fan zeker blij van wordt!

big-01

Ben jij benieuwd naar de overige nijntje cadeaus? Neem dan snel een kijkje tussen het volledige assortiment nijntje cadeaus en verras ieder nijntje fan met een origineel en persoonlijk nijntje cadeau van YourSurprise!