Sinds een paar weken hebben we een nieuwe e-commerce stagiair bij YourSurprise. In dit blog stelt Jasper zich in het kort voor:

Mijn naam is Jasper De Smet en ik ben 19 jaar. Ik ben afkomstig uit België en woon in het rustige en prachtige dorpje genaamd ‘Weert’.

Mijn motto is ’Geniet van het leven, zeven op zeven’. Mijn lievelingsquote is: ‘if opportunity doesn’t knock, build a door’. Want succes komt uiteindelijk niet vanzelf.

Ik studeer Internationaal ondernemen aan de Karel de Grote hogeschool in Antwerpen. Vanaf het eerste moment sprak deze afstudeerrichting mij aan, omdat het net die twee dingen bevat waar ik altijd al een passie voor heb gehad. Namelijk het internationale (ik reis heel graag!) en het ondernemen (mijn familie is expert in ondernemen). Momenteel zit ik in het tweede jaar van deze bachelor-opleiding. Nu mag ik eindelijk het ‘ondernemen’ ervaren!

Een groot deel van mijn tweede jaar bestaat uit een 4 maand durende stage. Dan word ik omgevormd van student tot beginnende ondernemer.

„Jeetje wat ben ik blij dat ik die in YourSurprise mag uitvoeren”. Een prachtig, jong en groeiend bedrijf. Één voor één supervriendelijke en interessante collega’s die ervoor zorgen dat dit succesvolle bedrijf steeds groter wordt. Ik ga deze periode vullen met een onvergetelijke beleving binnen de e-commerce afdeling van YourSurprise, als stagiair. Mijn hoofdtaak, en project tijdens deze stage is het vinden van samenwerkingspartners op de Belgische markt, die van belang zijn voor YourSurprise. Verder zitten het beheer van de Belgische website (marketinggerelateerd), het schrijven van nieuwsbrieven en het ontwerpen van promoties en diverse marketingcampagnes in mijn dagelijkse takenpakket.

Ik ben nog niet eens begonnen, en ben nu al verliefd op het bedrijf!

„Oh ja, cadeaus bestel ik enkel nog via YourSurprise!”