Kerstkado

Nog heel even en dan is het alweer tijd voor Kerstmis! Bij Kerstmis draait het natuurlijk om de gezelligheid met de mensen die jou dierbaar zijn, zoals familie en vrienden. Samen een kerstontbijt houden, kerstliedjes zingen, een overheerlijk kerstdiner en natuurlijk de kerstkadootjes die onder de boom liggen uitpakken! Misschien ben je nog wel op zoek naar een leuk kerstkado? Daarom laten wij jou in dit blog de leukste kerstkado’s zien waarmee jij iedereen zult verrassen met de feestdagen!

Kerstpakket

Wil je iemand verrassen met een wel heel bijzonder kerstkado? Dan is een kerstpakket wat je zoekt! Een kerstpakket ziet er vaak mooi en luxe uit. Maar dit jaar kun je jouw kerstpakket extra bijzonder maken met jouw eigen foto en tekst! Dit is helemaal niet moeilijk. Bij YourSurprise kies je in de handige editor uit een van de vele designs en voeg je jouw favoriete foto’s en teksten eraan toe. In een handomdraai heb jij een super persoonlijk kerstpakket ontworpen! Zo maak jij jouw kerstkado extra bijzonder!

 

BeautyboxBeautybox

Ken je iemand die een echte verwennerij als kerstkado verdient? Dan is een beautybox wat je zoekt! De beautybox geeft het lichaam de verwenning en ontspanning die het nodig heeft. De beautyboxen zijn gevuld met de lekkere en luxe verzorgingsproducten van Treets Traditions. De producten van Treets Traditions zijn gebaseerd op de kennis uit het verleden en aangepast aan de wensen van nu waardoor het een luxe verwennerij wordt. Maak dit kerstkado extra bijzonder door er zelf een persoonlijke twist aan te geven met jouw eigen foto en tekst. Natuurlijk kun je dit verwenpakket helemaal compleet maken met een zachte badjas met naam of handdoek met naam!

 

BierpakketBierpakket

Ben je op zoek naar een kerstkado voor een echte bierliefhebber? Dan is een bierpakket het perfecte kado! Bij YourSurprise heb je een ruime keuze uit verschillende bierpakketten, zodat je zeker weet dat je een passend bierpakket voor de ontvanger vindt. Het ene bierpakket bestaat uit vijf flesjes bier van 250 ml, die verpakt zijn in een mooie geschenkdoos. Het andere bierpakket bestaat uit twee flessen bier van 750 ml en zijn verpakt in een luxe houten kist. Beide pakketten zijn gevuld met overheerlijke speciaal biertjes en de verpakking is te bedrukken met jouw persoonlijke ontwerp. Zo zal zijn of haar kerstkado nog lekkerder smaken!

 

WijnpakketWijnpakket

Is de ontvanger eerder fan van een lekker wijntje? Ga dan voor een heerlijk wijnpakket! Jij geeft dit kerstkado een persoonlijk tintje door jouw foto of tekst aan het pakket toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende wijnpakketten, zoals twee flessen wijn in een luxe houten kist. Maar je kunt ook kiezen voor een wijnpakket met gegraveerde glazen. Deze glazen kun je zelf voorzien van een uniek design en jouw tekst. Het wijnpakket met gegraveerde glazen wordt ook geleverd in een luxe houten kist. Jouw kerstkado zal er extra mooi uit zien met jouw eigen ontwerp erop!

 

Zit het kerstkado dat je zoekt hier niet bij? Neem dan eens een kijkje tussen alle kerstkado’s van YourSurprise. Met een keuze uit meer dan 1500 kado’s kan het niet anders dan dat jij jouw perfecte kerstkado zal vinden. Fijne feestdagen!