Nog een paar dagen tot Kerstmis. Aftellen geblazen en natuurlijk druk op zoek naar een geschikt kerstcadeau. Want waar ga jij dit jaar je broer, zus, vader, moeder,  beste vriendin, opa of oma mee verrassen? Om voor iedereen een leuk kerst cadeau onder de kerstboom te krijgen is soms best lastig. Daarom geven we je in dit blog 10 kerst cadeau ideeën:

  1. Gegraveerde glazen

Een glas met je eigen naam erin gegraveerd is altijd superleuk. Je kunt kiezen uit allerlei soorten glazen zoals luxe wijnglazen, prachtige champagneglazen, maar ook handige theeglazen of een stoer bierglas. Uiteraard zijn de glazen ook per setje te koop zodat je zowel opa als oma kunt verrassen met een eigen gegraveerd glas. De gegraveerde glazen zijn niet alleen leuk als cadeautje voor kerst, maar staan ook niet mis op de kersttafel.

2. Kerstbal met foto

Hangt jouw boom al jarenlang vol met dezelfde ballen en ben je erop uitgekeken? Maak dan supergave persoonlijke kerstballen met je eigen foto’s en teksten. In een vrolijk design heb je zo een kerstboom vol met echt unieke kerstballen. Daarbij is een kerstbal met foto ook een erg leuk kerst cadeau idee  voor opa en oma met op elke kerstbal een foto van een kleinkind. Zeker weten dat dit kerstcadeau in de smaak zal vallen.

3. Mok met foto

Zoek je een praktisch kerstcadeau? Dan heb je met een mok met foto het juiste cadeau gevonden. Je laat de mok bedrukken met de naam en foto van de ontvanger en hij of zij zal zijn mok nooit meer kwijt raken. Wie wil er nu geen mok met zijn naam erop? Bovendien kun je ook nog eens kiezen uit vele vrolijke designs om het geheel af te maken. Met een foto van het lievelingsdier van de ontvanger erop weet je ook zeker te verrassen.

4. Boek met naam

Een van de beste kerst cadeau ideeën is een boek met naam. Zeker voor kinderen is dit een heel geschikt kerstcadeautje. Ze spelen zelf de hoofdrol in het verhaal waardoor ze nog meer aangemoedigd worden om te (leren) lezen. Dit boek is dus niet alleen een leuk cadeautje maar ook nog eens supergoed voor de ontwikkeling van het kind. Alleen voor kinderen? Nee want je kunt je vader of broer ook mee laten spelen als detective in de Baantjer serie! Of geef een superhip kleurboek met naam en foto op de kaft voor je moeder. Voor ieder is er een geschikt boek cadeau!

5. Sleutelhanger

We hebben allemaal sleutels bij ons, van de auto, de voordeur, de scooter, fiets of kluisje op school. Een sleutelhanger komt dan zeker van pas! Je kunt een sleutelhanger in verschillende vormen kiezen, zo zit er altijd wel een tussen. Of maak er meerdere zodat je de sleutelbossen goed kunt onderscheiden van elkaar. Vind je een sleutelhanger maar een karig kerstcadeautje? Laat de sleutelhanger dan graveren met een mooie tekst of foto, zo geef je er een echt luxe tintje aan.

6. Jaarkalender

Altijd handig een jaarkalender. Een nieuw jaar vol met plannen, feestjes, verjaardagen en uitjes. Dan is het het handigst als je dit makkelijk per dag kunt noteren zodat het hele gezin op de hoogte is van de activiteiten en je ook niets kunt vergeten. Bovendien is dit niet zomaar een jaarkalender maar maak je hem uniek met je eigen foto’s! Je hoeft alleen maar 13 foto’s uit te kiezen en een leuk design en je kunt beginnen met uploaden. Zo simpel kan een kerstcadeautje zijn!

7. Kersthangers

Nog zo’n leuk kerst cadeau idee voor in de kerstboom. Vrolijke kersthangers bedrukt met jouw foto aan twee kanten! Zo zie je altijd jouw mooiste foto schitteren. De kersthangers zijn van het merk Chromaluxe waardoor je een verbluffend eindresultaat hebt met fenomenale scherpte, diepte, glans en kleuren. Weet je niet zo goed wat je er op kunt zetten? Wat dacht je van een mooie familiefoto of maak leuke kersthangers met het logo van  je vereniging  echt originele kerstcadeautjes voor alle leden.

8. Milka box

Heerlijke Milka chocolaatjes wie lust dat nu niet? Met dit chocolade kerstcadeau zit je altijd goed. Verras je moeder, broer, buurvrouw, nichtje of wie dan ook met deze Milka giftbox en je zult diegene altijd verrassen. Je kunt de giftbox ook nog eens persoonlijk maken met de naam van de ontvanger en een persoonlijke kerstwens aan de binnenkant. Dat wordt smullen (en wie weet krijg jij ook een Milka chocolaatje)!

9. Drank cadeau

Wijn, bier, likeur, champagne of sterke drank. Met een drank cadeau zit je altijd wel goed. Er zit zeker iets tussen dat de ontvanger lust. Maak het drank cadeau nog specialer met een eigen foto etiket. Kies een van de vrolijke kerst designs en upload hier je foto in, plaats er nog een leuke kerstwens bij en je kerstcadeau is klaar. Of kies ervoor om het drank cadeau in een houten kist te laten versturen met jouw ontwerp op het schuifdeksel gedrukt. Met zo’n mooie verpakking heb jij zeker weten een prachtig cadeau onder de kerstboom liggen!

10. Sneeuwbol

Geef een extra dimensie aan een sneeuwbol door er jouw foto en tekst in te stoppen. Deze foto sneeuwbol is een echte verrassing als cadeautje en ter decoratie. Kies een uniek design en je mooiste foto en jouw ontwerp wordt dubbelzijdig in de sneeuwbol geplaatst. Zo kun je de foto van beide kanten bewonderen! De sneeuwbol heeft verschillende effecten; een winters effect door sneeuwvlokken, een romantisch effect door rode hartjes en een feestelijk effect door de glitters.

 

We hopen dat je met deze 10 cadeau ideeën jouw cadeautjes kunt scoren. Uiteraard hebben we nog veel meer kerstcadeautjes, dus kijk zeker verder tussen al onze kerstcadeaus!