K3 fans opgelet, er is goed nieuws! Nog geen jaar na het enorme succes van de populaire cd ‘10.000 luchtballonnen’ komen de meiden Hanne, Klaasje en Marthe al met een tweede album. Het nieuwe album van de meiden heeft de naam ‘ Ushuaia’ gekregen, naar de gelijknamige zomerhit, die natuurlijk ook op de cd te vinden is. Het album Ushuaia bestaat wederom uit 2 cd’s vol met vrolijke liedjes en is vanaf 10 november te verkrijgen.

Maar is er is nog veel meer goed K3 nieuws. Want ook bij YourSurprise hebben we een feestelijk nieuwtje rondom de populaire meidengroep. Wij hebben namelijk al onze K3 cadeaus voorzien van nieuw designs. De designs van de drie nieuwe meiden zijn nog gaver, vrolijker en hipper. Dit maakt alle cadeaus nog unieker!

Dus maak het K3 feest compleet en ontwerp zelf een persoonlijk cadeau met je eigen naam en foto erop. Met een cadeau voorzien van je eigen naam en foto ben jij voortaan een echte K3 meid en kun je laten zien dat jij de grootste fan bent. Zing en dans mee met Marthe, Klaasje en Hanne op hun nieuwe liedjes en geniet van al onze vernieuwde cadeaus!

  • K3 vriendenboekje K3 vriendenboekje

Marthe, Klaasje en Hanne zijn allerbeste vriendinnen. Heb jij net als deze meiden ook beste vriendjes en vriendinnetjes? Leer ze dan nog beter kennen door middel van dit unieke K3 vriendenboekje. Het vriendenboekje staat vol met leuke foto’s van de meiden, vrolijke kleurtjes en supergave illustraties. Met je eigen naam en foto op de voorkant van het vriendenboekje kan iedereen zien dat dit vriendenboekje van jou is. Dus wacht niet langer en laat al je vrienden in dit unieke vriendenboekje schrijven en kom alles over ze te weten!

  • K3 T-shirt 

Als echte fan kan jij natuurlijk niet wachten op de nieuwe K3 cd. Lekker dansen en zingen op alle nieuwe nummers van Marthe, Klaasje en Hanne. Laat de meiden zien hoe gek je op ze bent met dit unieke K3 T-shirt. Kies je favoriete kleur, een mooi design en voeg je eigen foto en naam toe. Zo ontwerp je snel en eenvoudig een origineel T-shirt. Met dit cadeau zal jij je een echte K3 voelen, dus laat die nieuwe cd maar komen en maak werkelijk deel uit van de populaire meidengroep. 

  • K3 broodtrommelK3 broodtrommel

Gezellig samen lunchen met je grote vriendinnen; Marthe, Klaasje en Hanne? Met deze toffe K3 broodtrommel wordt lunchen pas echt een feest! De broodtrommel houdt je boterhammetjes heerlijk vers, waardoor ze voortaan nog lekkerder zullen smaken. En met de nieuwe designs en vrolijke kleurtjes kan jij voortaan niet wachten tot het lunchtijd is. Ideaal voor mee naar school, het kinderdagverblijf of een dagje weg. Een superleuk cadeau voor iedere fan!

  • K3 sieraden K3 ketting

Word net zo hip als de meiden van K3 met deze prachtige sieraden. Je kunt kiezen uit een K3 clicks armband, clicks ketting of een clicks ring. Maar om het feestje nog leuker te maken kun je natuurlijk ook alle drie de cadeaus persoonlijk maken met je eigen foto. Met deze sieraden zal je letterlijk en figuurlijk schitteren, en wie wil dat nou niet op zo’n feestelijk moment als van een nieuwe cd.

 

Naast bovenstaande cadeaus hebben we nog veel meer originele K3 cadeaus. En ook al deze cadeaus zijn allemaal voorzien van een nieuw design. Dus wil jij een echte K3 fan verrassen? Bekijk dan snel al onze vernieuwde cadeaus en maak ze uniek met je eigen naam en foto.