Donald Duck dagDonald duck tijdschrift

 

9 juni vieren we voor de 82e keer de verjaardag van Donald Duck. We vieren Donald Duck dag op 9 juni omdat hij toen voor het eerst in Amerika te zien was. De onhandige Walt Disney eend is over de hele wereld bekend door zijn matrozen pakje, schorre stem, koppigheid en driftige karakter. Naast Donald Duck kent iedereen ook zijn bekende neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Ben jij ook zo gek op deze leuke eend? Reden genoeg om Donald Duck zijn verjaardag dit jaar eens flink te vieren! Lees snel verder welke exclusieve Donald Duck tijdschriften je allemaal bij YourSurprise kunt personaliseren.

Donald Duck tijdschrift

Als we het over het leukste, vrolijkste en vooral bekendste wekelijkse tijdschrift van Nederland hebben, hebben we het natuurlijk over het Donald Duck tijdschrift. Iedereen heeft het tijdschrift wel eens gelezen. Het Donald Duck tijdschrift is niet alleen geschikt voor kinderen, ook vele volwassenen liggen dubbel van het lachen tijdens het lezen van dit leuke tijdschrift. 

Verras een echte fan op Donald Duck dag met een persoonlijk Donald Duck tijdschrift! Je kunt het tijdschrift personaliseren door de naam en een leuke foto van de ontvanger in het verhaal te verwerken. Zo speelt hij of zij zelf mee in de avonturen van Donald Duck. Doordat je het tijdschrift personaliseert, creëer je een bijzonder cadeau dat geschikt is voor jong en oud! 

Donald Duck Vaderdag

12 juni is het weer Vaderdag! Dit betekent dat je druk op zoek moet gaan naar het geschikte Vaderdag cadeau. Was jouw vader vroeger een echte Donald Duck fan, of is hij dat nog steeds? Laat hem de hoofdrol spelen in zijn eigen Donald Duck tijdschrift! Verras je vader met de unieke Donald Duck Vaderdag special. Met zo’n persoonlijk en vooral uniek Vaderdag cadeau zul jij je vader zeker verrassen!

   Donald duck tijdschrift

Donald Duck geboorte

Heb je binnenkort een kraamfeest en ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Geef het pasgeboren kindje een gepersonaliseerd Donald Duck tijdschrift. De baby zal de hoofdrol spelen in zijn of haar eerste tijdschrift! Jouw kraamcadeau maak je extra speciaal doordat de naam van het kind, de naam van zijn/haar ouders en andere informatie in het tijdschrift verwerkt zal worden. Je hebt een keus uit de Donald Duck geboorte jongen variant of de Donald Duck geboorte meisje variant. Niet alleen leuk voor nu, maar ook zeker voor later!

Donald Duck tijdschrift - Geboorte JongenDonald Duck tijdschrift- geboorte meisje

Donald Duck feest

Verras een echte Donald Duck fan tijdens iedere feestgelegenheid met het Donald Duck feest tijdschrift. Deze unieke en vooral originele editie is het ideale cadeau tijdens feestelijke momenten zoals een verjaardag of het behalen van een (zwem)diploma. Dit tijdschrift mag niet missen in de verzameling van een echte Donald Duck liefhebber. De speciale Donald Duck feest editie zal zeker een mooi plaatsje in de boekenkast krijgen!

Donald Duck tijdschrift - Feest

Maak van elk Donald Duck tijdschrift een echt collectors item. Met een diverse keus uit de verschillende Donald Duck tijdschriften, weet je zeker dat je het geschikte cadeau zult vinden. Ieder tijdschrift kun je personaliseren met een eigen titel, persoonlijke boodschap en/of foto. Kies uit een van de vele leuke thema’s en verras iedere ontvanger op Donald Duck zijn verjaardag met een toepasselijk tijdschrift. Zeker weten dat jij de ontvanger gaat verrassen!