Glas graveren

Soms heb je gewoon iets te vieren. Dat kan iets groots zijn zoals een huwelijk, verjaardag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid, maar soms vraagt juist een cadeau om een feest. Dit is zo ook het geval met onze unieke gegraveerde glazen, waarmee je iemand gewoon wilt verrassen! Gegraveerde glazen hebben een mooie en stijlvolle uitstraling en zijn geschikt als cadeau voor elke gelegenheid. Met je eigen naam en tekst en een van onze leuke designs of symbolen kun je zelf snel en eenvoudig een glas graveren voor iedereen. En omdat een glas graveren als cadeau voor je familie en vrienden een mooie herinnering is aan een bijzondere gelegenheid, willen we je in dit blog inspireren bij welke gelegenheid een glas graveren leuk is om cadeau te doen.

Valentijn 

Het is weer bijna Valentijn en daar hoort natuurlijk een romantisch cadeau bij. En wat is er nou romantischer dan samen met je partner proosten op jullie liefde en samenzijn. Maak dit moment extra speciaal door je geliefde te verrassen met prachtige champagneglazen Valentijn waarop je zelf jullie beide namen kan laten graveren met daarbij een uniek liefdesdesigns. Je kunt elke champagneglas laten graveren met een naam, zodat jullie allebei je eigen champagneglas krijgen en samen kunnen genieten van een heerlijk glaasje champagne. Met dit exclusieve valentijnscadeau zal jij met Valentijn zeker indruk maken.

Champagneglazen Valentijn

Verjaardag 

Heb je binnenkort een verjaardag te vieren? Laat dan als verjaardagscadeau prachtige, stijlvolle wijnglazen graveren met de naam van de jarige. Maak het cadeau extra uniek door een leuk design aan het ontwerp toe te voegen en eventueel de leeftijd van de jarige. Met dit cadeau kan het feest beginnen en kan de wijn rijkelijk vloeien.

Wijnglas graveren

Moederdag 

Mama’s zijn vaak echte theeleuten, ze kunnen zich heerlijk op de bank nestelen met een kopje thee of kletsen onder het genot van een lekker theetje gezellig bij met hun vriendin. Dit maakt unieke gegraveerde theeglazen dan ook tot het ideale moederdagcadeau om jouw moeder mee te plezieren tijdens Moederdag. Voorzie het theeglas met een jouw persoonlijke ontwerp en een mooi design om het cadeau voor jouw moeder helemaal compleet te maken.

Moederdag theeglazen gegraveerd

Vaderdag 

Waar moeders vaak dol zijn op een bakje thee, kunnen de meeste papa’s erg blij worden van een lekker biertje. Is jouw vader ook een echte bierliefhebber? Dan zal je jouw vader met een persoonlijk gegraveerd bierglas of gegraveerde bierpul ongetwijfeld positief verrassen. Je kan er ook voor kiezen om je vader de bierglazen set cadeau te geven, zodat jullie samen kunnen genieten van een heerlijk biertje. Proost samen op Vaderdag met dit unieke vaderdagcadeau.

Vaderdag bierglazen set

Huwelijk

Ga er iemand trouwen of stap je binnenkort zelf in het huwelijksbootje en wil je een leuk cadeau of aandenken aan die bijzondere dag? Laat dan luxe, stijlvolle Royal Leerdam champagneglazen graveren met de naam van het bruidspaar en de huwelijksdatum. Super origineel als huwelijkscadeau, maar ook als trouwbedankje. De champagneglazen zijn van hoge kwaliteit en zijn dan ook een mooie herinnering aan jullie trouwdag!

Champagneglazen graveren

Op zoek naar nog meer glas graveren inspiratie? Neem dan snel een kijkje op onze glazenpagina en ontwerp zelf snel en eenvoudig een persoonlijk glas!