Ben jij op zoek naar een origineel cadeau waarmee je iemand écht kunt verrassen? Heb je dan al eens aan gepersonaliseerde cadeaus gedacht? Door een cadeau te voorzien van je eigen foto en/of tekst, zorg je voor een absoluut uniek en persoonlijk tintje. Daardoor ben je er 100% zeker van dat je iets geeft wat iemand nog niet heeft. Door een gepersonaliseerd cadeau te geven laat je bovendien zien dat je extra zorg en aandacht hebt besteed aan hetgeen je geeft. Hierdoor zal de ontvanger zich zeker vereerd voelen!

Gepersonaliseerde cadeaus zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Niet zo gek, want zeg nou zelf: iedereen wil tegenwoordig toch het liefst een uniek en persoonlijk cadeau krijgen? Ben jij nog niet helemaal overtuigd? In dit blog laten we je aan de hand van 5 verschillende soorten zien waarom gepersonaliseerde cadeaus werken. We vertellen je achtereenvolgens waarom je altijd scoort met een persoonlijk:

#1: Kraamcadeau met naam
#2: Cadeau voor hem
#3: Huwelijkscadeau
#4: Kerstcadeau
#5: Valentijnscadeau

1# Kraamcadeau met naam

Met absolute stip op nummer 1 in de lijst van meest populaire gepersonaliseerde cadeaus: een kraamcadeau met naam. Uit een onlangs gehouden grootschalig onderzoek blijkt dat driekwart van de ouders weleens een kraamcadeau heeft gekregen waar ze niet blij mee zijn. In datzelfde onderzoek kwam naar voren dat een gepersonaliseerd kraamcadeau wél in de smaak valt. En wat is er nou leuker om voor een persoonlijk kraamcadeau te gebruiken dan de naam van de pasgeboren baby? De ouders hebben de naam natuurlijk met veel zorg uitgekozen, daarom is een kraamcadeau met naam altijd welkom! Wat dacht je bijvoorbeeld van een lief babymutsje met naam, een knuffel met naam of een feestelijke geboorte ballon versturen? Snap je al een beetje waarom je de kersverse ouders met gepersonaliseerde cadeaus zeker blij maakt?

ballon versturenbabymutsje met naamknuffel met naam

2# Cadeau voor hem

Er zijn weinig dingen zo lastig als een een origineel cadeau verzinnen voor hem. Vaak hebben mannen zelf geen idee wat ze willen, dus moet je het hebben van je eigen creativiteit. Want je wilt natuurlijk ook niet op de proppen komen met het zoveelste busje deodorant of flesje douchegel. Met een persoonlijk cadeau voor hem weet je in ieder geval zeker dat je iets unieks geeft. Of het nu gaat om een verjaardag, Valentijnsdag, Vaderdag of ander feestelijk moment; met gepersonaliseerde cadeaus maak je de heren zeker blij! Creëer bijvoorbeeld een persoonlijk bierpakket met je eigen foto en tekst, laat een stoer BBQ schort bedrukken of ga aan de slag met een telefoonhoesje ontwerpen.

bierpakketBBQ schort bedrukkentelefoonhoesje ontwerpen

3# Huwelijkscadeau

Op een gemiddelde bruiloft ontvangt het bruidspaar al gauw zo’n 100 cadeaus. Hoe zorg je er dan in hemelsnaam voor dat jouw huwelijkscadeau er nog uitspringt? Door voor gepersonaliseerde cadeaus te gaan natuurlijk! Denk je de lachende gezichten eens in als het bruidspaar ’s avonds laat de cadeaus uitpakt en op jouw persoonlijke verrassing stuit. Ze zullen niet kunnen wachten om de champagne met eigen etiket of kist open te trekken, het huisnaambord met naam op te hangen of op huwelijksreis te gaan met hun koffer met foto.  Als je zelf helaas verstek moet laten gaan, is het een goed idee om gepersonaliseerde cadeaus naar het bruidspaar op te sturen.

champagne met eigen etiket of kist

huisnaambord met naam

koffer met foto

4# Kerstcadeau

Hohoho, wat zal er dit jaar weer onder de kerstboom liggen? Zorg dit jaar eens voor een echte verrassing met gepersonaliseerde cadeaus! Zeker als jullie met kerst lootjes trekken, is een gepersonaliseerd kerstcadeau natuurlijk superleuk om te geven. Of geef met Sinterklaas al gepersonaliseerde cadeaus die ervoor zorgen dat iedereen straks helemaal klaar is voor de kerstdagen. Hang bijvoorbeeld een kerstbal met foto in de boom, zet een kerstmuts met naam op je hoofd, of laat voor de hele familie mokken bedrukken met een sfeervolle winterfoto of tekst. Zo zit iedereen er warmpjes bij tijdens de kerstdagen!

kerstbal met foto

kerstmuts met naam

mok met foto

5# Valentijnscadeau

Als jij wilt dat Cupido raak schiet op Valentijnsdag, dan kies je natuurlijk voor een gepersonaliseerd valentijnscadeau. Omdat eigenlijk ieder jaar dezelfde  valentijnscadeaus in de winkel liggen, is het soms best lastig om met iets origineels op de proppen te komen. Maar met gepersonaliseerde cadeaus zul jij ieders hart veroveren, of je nu je partner wilt verrassen of iemand anoniem de liefde wilt verklaren. Omdat de liefde door de maag gaat, maak jij jouw valentijn zeker blij met een persoonlijk chocolade cadeau. Maar als je al wat langer samen bent met je partner, dan zijn blijvende gepersonaliseerde cadeaus wellicht wat meer op zijn plaats. Tussen de persoonlijke sieraden vind je dan misschien meer het valentijnscadeau dat je zoekt. En natuurlijk is het ook mogelijk om anoniem te blijven en tóch gepersonaliseerde cadeaus naar je geheime liefde te sturen. Want je kunt bijvoorbeeld ook een geheimzinnige foto of een raadseltje in je persoonlijke ontwerp verwerken, waarmee je een stille hint geeft naar de afzender.

chocolade cadeausieraden graveren

Aan de hand van deze 5 soorten gepersonaliseerde cadeaus hebben we geprobeerd duidelijk te maken waarom gepersonaliseerde cadeaus altijd werken. Maar eigenlijk kom je natuurlijk tijdens iedere gelegenheid het meest origineel voor de dag met een gepersonaliseerd cadeau. Heb jij tussen deze gepersonaliseerde cadeaus jouw ideale persoonlijke cadeau niet gevonden? Kijk dan hier eens verder tussen alle gepersonaliseerde cadeaus!