Na een jaar lang aftellen naar die zo gezellige kerstperiode, is ze na enkele dagen ook weer zo voorbij. Waarom kan Kerstmis niet gewoon elke dag van het jaar zijn, hoor ik velen zeggen. Maar niet getreurd, na de kerstperiode is het weer tijd om het afgelopen jaar af te sluiten. Wat zou 2017 ons brengen? Op eindejaar en nieuwjaar is het groots feest! Op welke originele manier ga jij jouw vrienden of familie geluk wensen? Daarmee helpen wij jou graag een handje. Nu ben je zeker en vast benieuwd op welke leuke manieren jij iedereen kunt verrassen. Blijf nog even hier en ga naar huis met het perfecte cadeau.

Eindejaarscadeau

Weer een jaartje vol liefde, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten. Maar nu is het tijd om 2016 achter ons te laten. Omdat wij nog een beetje nagenieten van Kerst, bieden we jou graag nog een laatste keer in 2016 de mooiste cadeaus aan! Kerst is gedaan, maar de winter nog niet. Daarom is een sneeuwbol het perfecte eindejaarscadeau! De sneeuwbol kan je personaliseren met jouw leukste foto’s. Je kan zelf nog kiezen of het nu sneeuwvlokken, glitters of hartjes sneeuwt!

Een glaasje wijn kan er wel af op eindjaar. Je moet 2016 toch in stijl afsluiten? Wat een cliché, maar met de gepersonaliseerde wijnglazen van YourSurprise creëer je nog een laatste keer de mooiste momenten! Leg die dan vast op foto, zodat je in 2017 nog veel meer leuke cadeaus kunt personaliseren! Op onze website vind je nog veel meer unieke eindejaarscadeaus. Neem gerust eens een kijkje!

Nieuwjaarscadeau

Benieuwd wat 2017 ons zal brengen? Wij ook! Een ding is zeker: we gaan ervoor zorgen dat je nog meer leuke en originele cadeaus kan personaliseren! Maar laten we beginnen met de start van 2017. Een dag die je uiteraard niet mag vergeten. Met de gepersonaliseerde nieuwjaarscadeaus van YourSurprise ervaar je ongetwijfeld de mooiste momenten. Een leuk cadeautje? Een jaarkalender, die je ook nog eens kunt personaliseren met je eigen mooiste foto’s! Dit cadeau is verkrijgbaar in A4 formaat, en zijn grote broer A3!

 

Bubbels, bubbels en nog eens bubbels

2016 beëindigen, en 2017 beginnen kan uiteraard niet zonder een glaasje champagne! Dat weten wij bij YourSurprise ook! Bij ons kan je de meest originele en champagne cadeaus maken. Zoals een lekkere fles mousserende wijn, bijvoorbeeld de zacht fruitige Cava Palau Gazo. Onze bubbels kan je steeds op een unieke manier personaliseren! Kies ervoor om het etiket uniek en persoonlijk te maken met een van de vrolijke designs en jouw naam en/of foto. Of laat de fles mousserende wijn in een houten kist bezorgen bedrukt met jouw ontwerp!

Meer een fan van champagne? Een echte kenner doe je natuurlijk een plezier doen met een echte Moët & Chandon Brut! Je kunt ervoor kiezen om de champagne in een vrolijke cadeauverpakking met gratis cadeaukaartje te versturen of ook in een bedrukte houten kist. Voor de echte liefhebbers hebben we ook overheerlijke champagnepakketten. Een fles Moët of Baron Fuenté wordt dan geleverd in een luxe houten kist, met twee gepersonaliseerde champagneglazen. Hiermee zal je punten scoren!

 

Chocolade

Natuurlijk, iedereen houdt toch van een lekker stukje chocolade! Perfect om 2017 mee te starten. Wens je vrienden of familie veel geluk op een speciale manier, namelijk met een lekker chocoladetelegram, je hebt zelf plaats voor enkele leuke (en lekkere!) smileys en andere tekens! Of misschien een lekkere choco fotobox. Maak de chocolade nog lekkerder met een leuke foto, gedrukt op de lekkerste pralines! Je kan ook een lekkere chocoladekaart cadeau doen! Dan ben je zeker dat er genoeg chocolade is. Ook dit product kan je personaliseren met een leuke foto.

Een gelukkig nieuwjaar!

Wij wensen jou bij deze alvast een ontzettend fijn nieuwjaar. Samen met jullie hebben we een onvergetelijk 2016 beleefd. Wij hopen net zo hard als jullie dat 2017 nog leuker wordt! Als je je inschrijft op onze nieuwsbrief blijf je steeds op de hoogte van nieuwe cadeaus en speciale acties! Samen maken we er een leuk jaar van!
Happy New Year!