Prentenboek

Wie denkt aan prentenboeken denkt automatisch aan prachtige illustraties. En er schieten vast ook wel een paar titels van boekjes die jij vroeger hebt gelezen in je hoofd, ja toch? Met een mooi prentenboek beleef je dagelijks een intiem voorleesmoment met jouw kindje(s). Gezellig samen onder de dekens en luisteren naar het spannende of vrolijke verhaal dat papa of mama vertelt. Wat veel mensen niet weten is dat deze voorleesmomenten ook heel leerzaam zijn voor kinderen. Door het luisteren en kleine leesoefeningen groeit de woordenschat en worden er sneller verbanden gelegd tussen woorden en beelden. Maar naast leerzaam is het vooral heel erg gezellig om samen door een prentenboek te bladeren. Om jullie momentje samen nog leuker te maken kun je jouw kindje verrassen met een persoonlijk prentenboek!

045aac6bd515c07a73272f9fba05e559045aac6bd515c07a73272f9fba05e559045aac6bd515c07a73272f9fba05e559

Gepersonaliseerd boek

Maar hoe maak jij het prentenboek van jouw kindje nou eigenlijk echt persoonlijk? Nou, samen met YourSurprise maak je in een handomdraai een gepersonaliseerd boek! Dankzij het ruime assortiment kinderboeken zit er altijd wel een geschikt verhaaltje tussen voor jouw kleine boekenwurm. Bij sommige boekjes kun je de kaft personaliseren met een foto en/of naam, maar er zijn ook boekjes waarbij de naam van het kindje in de tekst wordt verwerkt. Op die manier speelt hij of zij de hoofdrol in een bijzonder avontuur met een van de liefste vriendjes uit boekenland!

Is jouw kleintje gek op Kikker en zijn vriendjes? Dan is ‘Kikker en Beertje vinden een schat’ het perfecte prentenboek met naam. In dit verhaal verandert jouw kindje in Beertje. En Beertje Sem, Eva of Lynn helpt Kikker met het vinden van een schat. Een spannend en vrolijk verhaal met jouw kindje in de hoofdrol! Maar ook voor de echte Dikkie Dik fans is er genoeg keuze als het gaat om prentenboeken met naam. Samen kerst vieren, verstoppertje spelen of de renkriebels hebben, met Dikkie Dik wordt ieder verhaal een echt avontuur. De Dikkie Dik boekjes kun je naast het voorlezen ook gebruiken om jouw boekenfanaatje al een beetje te helpen met leren lezen!

Kikker en BeertjeDikkie Dik Renkriebels

Cadeautips82f48efa2f7b20aaefe85769aba45741

De gepersonaliseerde boekjes zijn natuurlijk super leuk en origineel. Daarom zijn ze ook perfect om cadeau te geven! Dankzij het ruime assortiment kinderboekjes zit er altijd wel een prentenboek bij wat past bij de gelegenheid. En ook dankzij de verschillende characters is er voor ieder wat wils. Kinderen hebben vaak ontzettend veel speelgoed en dat maakt het lastig om ze te verrassen met een uniek cadeau. De prentenboeken met naam zijn de perfecte oplossing. En naast dat het ontzettend leuk is om samen een boekje te lezen, leren ze er ook nog eens ontzettend veel van. Dat zijn nog eens handige cadeautips! Of het nu gaat om een cadeau voor een verjaardag, diploma, Sinterklaas of kerst, de prentenboeken van YourSurprise worden voor ieder kindje met liefde gemaakt!