Dit weekend komt de Sint weer met zijn pieten aan in ons land. De tijd van de lekkere speculaas sinterklazen, suikergoed en marsepein is weer aangebroken. Om alvast in de stemming te komen hebben we in dit blog alvast wat leuke Sinterklaascadeautjes op een rijtje gezet.

Tot 6 december zijn er verschillende feesten met de mogelijkheid om Sinterklaas te bezoeken. Ga jij een bezoek brengen aan Sinterklaas? Dan is het natuurlijk erg leuk als de kids een pietenmuts dragen met hun eigen naam erop gedrukt! Ieder kind vind het geweldig om een echte hulppiet te zijn.

Pietenmuts

Op 6 december wordt het grote Sinterklaasfeest gevierd. De avond ervoor mogen de kinderen hun schoentje zetten gevuld met een suikerklontje, worteltje en een tekening. 's Nachts komen de Sint en zijn pieten langs om de cadeautjes te brengen voor het hele gezin. Het is erg leuk om dan alle Sinterklaas cadeaus in een unieke jutezak te stoppen. Een ware verrassing met zo'n persoonlijke zak van Sinterklaas.

Zak van Sinterklaas

Kinderen sturen hun verlanglijstje alvast naar Sinterklaas. Wil jij een echt uniek antwoord terugsturen? Stuur dan een echte handgeschreven brief van Sinterklaas met daarin de naam van het kind terug. In de handige gedichtengenerator maak je snel en eenvoudig een uniek en persoonlijk gedicht. Met deze originele brief van Sinterklaas zorg jij zeker voor een grote verrassing!

Brief van Sinterklaas

Naast deze specifieke Sinterklaas cadeaus hebben we ook heerlijke flessen wijn, canvasdoeken en leuke kinderboeken met naam die je als Sinterklaas cadeau kunt geven. Met een persoonlijk Sinterklaas cadeau heb jij zeker de origineelste verrassing en maak je van Sinterklaas een groot feest!