Zaterdag is de klok een uurtje vooruit gegaan, en dat betekent eindelijk lente!

Helaas was het mooie weer ver te zoeken en leek het er meer op dat we de herfst waren ingegaan. Zoals elk jaar had ik ook zondag enigszins weer wat moeite met dat uurtje minder slaap en was het weer een race tegen de klok om zondag op tijd klaar te zijn. Ik blijf mezelf namelijk elke keer weer afvragen: gaat de klok nou voor of achteruit? Gelukkig is er een ezelsbruggetje voor om dit te onthouden waaraan ik mezelf altijd herinner. Bij zomertijd gaat de klok vooruit, want we gaan het voorjaar in. En in het najaar moet de klok achteruit.

Doordat klok een uur vooruit is gegaan kunnen we langer optimaal gebruik maken van het daglicht en ons gaan verheugen op lange warme zomeravonden. Ik kan niet wachten tot het zonnetje steeds vaker en feller gaat schijnen. En hoe lekker was het dat het zondag, ondanks het slechte weer, alweer langer licht was?

Zodra de zomertijd is ingegaan krijg ik de lentekriebels en begin ik aan de grote schoonmaak. Alles weer heerlijk fris maken en ook mijn interieur krijgt weer een zomerse look. Een ideaal moment dus om een mooie nieuwe klok aan te schaffen. Ik vond het leuk om te kiezen voor een unieke klok met mijn eigen foto en tekst. Zo fleur ik niet alleen mijn muren op, maar krijgt mijn huis ook een persoonlijk tintje. Met deze geweldige klok ben ik de zomertijd goed ingegaan en zal ik de tijd zeker niet vergeten. Ik ben dus helemaal klaar voor de zomer, nu het weer nog! 

Ben jij ook de zomertijd met veel plezier ingegaan en helemaal klaar voor de zomer? Profiteer dan nu van onze speciale aanbieding op de klok met 45% korting en betaal t/m 31 maart slechts €9,95! 

Zo ga je voordelig en met een leuke klok de zomer in!

klok