De 81e Boekenweek gaat binnenkort weer van start, dit jaar voor de derde keer in Vlaanderen. Van zaterdag 19 t/m zondag 26 maart 2016 staat alles een ‘week’ lang  in het teken van het boek. Elk jaar heeft de Boekenweek een ander thema. Dit jaar zijn Nederland en Vlaanderen te gast op de boekenbeurs in Frankfurt, en is het thema gericht op Duitsland met als motto: ‘Was ich noch zu sagen hätte’.

Boekenweekgeschenk

Elke Boekenweek gaat gepaard met een boekenweekgeschenk. Het boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Esther Gerritsen en het Boekenweekessay is geschreven door de Vlaamse auteur David Van Reybrouck. Naast het boekenweekgeschenk zijn er tijdens de Boekenweek ook overal allerlei activiteiten. Omdat YourSurprise ook een groot boeken assortiment heeft, hebben wij ook een leuke actie in het teken van de boekenweek.

Woezel en Pip boek

Woezel en Pip boekjes zijn enorm populair onder kinderen. De avonturen van de twee hondjes bevatten veel herkenbare onderwerpen in thema’s als vriendschap, spelen en delen. Een Woezel en Pip boek is heel leuk om je kleine uit voor te lezen, maar ook om als kind zelf te leren lezen. Een Woezel en Pip boek van YourSurprise is extra bijzonder omdat de naam van jouw (klein)kind in het verhaal verwerkt kan worden. Zo wordt jouw kind echt onderdeel van het avontuur!

Woezel en Pip lammetje     Woezel en Pip jarig

Bestel je, tussen 10 en 20 maart, twee hardcover Woezel en Pip boekjes dan ontvang je het Woezel en Pip boek ‘Op zoek naar de sloddervos’ helemaal gratis. Het Woezel en Pip boek bevat het verhaal van het eerste bioscoopavontuur. Zo kun je het film avontuur van Woezel en Pip thuis nog een keer nalezen. Het boek heeft maar liefst 112 pagina’s.

Woezel en Pip sloddervos

In Woezel en Pip ‘Op zoek naar de sloddervos’ krijgen de hondjes Woezel & Pip de opdracht om het verjaardagscadeau van de Wijze Varen te bewaken. Wanneer er dingen verdwijnen, waaronder het verjaardagscadeau, moeten de vriendjes op zoek naar de dief. Samen met hun vriendjes Molletje, Buurpoes, Vlindertje en neefje Charlie gaan ze dit spannende avontuur aan!

woezel en pip sloddervos

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis boek

Omdat de kinderanimatiefilm van Woezel en Pip ‘Op zoek naar de sloddervos’ in Nederland door meer dan 100.000 bioscoopbezoekers bezocht is, heeft de film de Gouden Film status gekregen. Daarom is het bij YourSurprise feest. Tijdens de boekenweek krijg je bij aankoop van twee persoonlijke hardcover Woezel en Pip boekjes het filmboek t.w.v. €9,99 helemaal GRATIS! Sla nu je slag en profiteer van deze leuke boeken actie!

(actie geldig op alle hardcover Woezel & Pip boekjes t/m 20 maart 2016)