Ben jij een echte boekenwurm of wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? YourSurprise heeft in dit blog een superleuke boeken top 10 samengesteld! In deze boeken top 10 vind je de leukste boeken, die je kunt personaliseren met jouw eigen naam en soms zelfs een leuke foto. Hierdoor speelt de ontvanger zelf de hoofdrol in een uniek verhaal! Bij YourSurprise vind je een boek met naam voor iedere leeftijd en in ieder genre. Ontdek snel onze boeken top 10!

1. BumbaBumba

Kan jouw kleine spruit geen genoeg krijgen van de vrolijke avonturen van Bumba? In een gepersonaliseerd Bumba boek speelt jouw (klein)kind de hoofdrol! Jouw (klein)kind zal op een leerzame en leuke manier nieuwe dingen gaan ontdekken in een spannend avontuur met Bumba. Je kunt kiezen uit het Bumba zoekboek of het Bumba flipboek, waarmee jij en jouw kleintje fijne (voor)leesuurtjes zullen beleven.

 

2. FrozenFrozen

Heeft jouw (klein)kind er altijd al van gedroomd om op avontuur te gaan met de prinsessen Anna en Elsa? Dan is dit Disney Frozen boek met naam het perfecte cadeau uit onze boeken top 10! Jouw (klein)kind speelt de hoofdrol in dit vrolijke Frozen avontuur. Samen met Anna en Elsa spelen jullie in een prachtig kasteel, waar wordt getoverd met sneeuw en ijs. Maak de droom van jouw (klein)kind werkelijkheid in dit superleuke Frozen boek!

 

3. Buurman en BuurmanBuurman en buurman

Wie kent de onhandige klussers Buurman en Buurman nou niet? In de grappige verhalen van Buurman en Buurman gaat het klussen altijd fout, maar samen komen ze altijd tot een goede oplossing! In dit boek uit onze boeken top 10 komen Buurman en Buurman een zwembad in jouw tuin aanleggen, maar zo makkelijk is dat nog niet. Zullen Buurman en Buurman weer een oplossing kunnen bedenken? A je to!

 

4. nijntjenijntje

nijntje pluis is bekend van de vele kinderboeken, die zijn geschreven en getekend door Dick Bruna. Jouw (klein)kind kan nu de hoofdrol spelen in een superleuk nijntje avontuur in een van de vele nijntje boeken van YourSurprise. Maak samen muziek met nijntje of leer samen lezen. Met zo’n persoonlijk (voor)leesboek ben je gegarandeerd van heel wat uurtje leesplezier!

 

5. Donald DuckDonald Duck

Iedereen kent de grappige fictieve eend Donald Duck wel. Donald Duck is niet alleen superleuk voor kinderen om te lezen, ook voor volwassenen is een gepersonaliseerd Donald Duck tijdschrift een origineel cadeau. Voorzie het Donald Duck tijdschrift van eigen naam en foto en je hebt een uniek Donald Duck cadeau voor jong en oud!

 

 

6. Woezel en Pipwoezel en pip

Woezel en Pip zijn twee schattige hondjes, die samen de leukste en spannendste avonturen beleven. Naast de Woezel en Pip kinderboeken hebben zij ook een eigen televisieserie en een eigen film. Jouw (klein)kind kan samen op avontuur met de hondjes in een van de Woezel en Pip boeken van YourSurprise. De naam van het kind wordt op speelse wijze in het boek verwerkt. Een Woezel en Pip boek is een uniek cadeau voor iedere gelegenheid!

 

7. Dikkie DikDikkie Dik

Ga op zoek naar Dikkie Dik of krijg samen de renkriebels in een van de Dikkie Dik boeken met naam! Samen met Dikkie Dik beleeft jouw (klein)kind een spannend, leerzaam en vooral leuk avontuur, dat geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Jij verrast een Dikkie Dik fan pas echt met een uniek Dikkie Dik boek!

 

 

8. KameleonKameleon

Speel de hoofdrol in het spannende boek: de Kameleon in de branding! In dit boek wordt Hielke vervangen door jouw naam. Samen met Sietse steunen jullie Bouke, een jonge zeeman, die wordt verdacht van het inbreken bij de bank. Ook is het mogelijk om de naam Sietse te vervangen door bijvoorbeeld die van je vriend(in), broer of zus. Een spannend avontuur voor iedere gelegenheid!

 

9. BaantjerBaantjer

Laat je meeslepen in de spannende moordverhalen van Baantjer en speel hier zelf ook de hoofdrol in. De Baantjer boeken, geschreven door Appie zijn al jaren populair onder de volwassenen. Met jouw eigen naam wordt het Baantjer boek nog spannender en zul je dit boek in een keer uit willen lezen!

 

 

10. Verblindverblind

Beleef een avontuur vol passie, verleiding en criminaliteit in het boek Verblind van Patricia Snel. Dit spannende vrouwenboek kun je extra leuk maken met de voor- en achternaam van de ontvanger. Deze psychologische thriller is een echte aanrader voor iedere vrouw!

 

Wij hopen je met onze boeken top 10 wat meer geïnspireerd te hebben in het vinden van het perfecte boek cadeau. Naast deze boeken top 10 hebben we nog vele andere boeken met naam, waarmee jij iemand vast en zeker zult verrassen. Veel leesplezier!