Sinds begin februari hebben we bij YourSurprise een nieuwe stagiaire op de products afdeling: Amber. Ze stelt zich in dit blog graag even aan jullie voor:

Hallo! Mijn naam is Amber Brand, ik ben 23 jaar oud en woon in Nieuwerkerk. Ik ben een fanatieke honden-aaister en val vaak vreemden lastig met de vraag of ik even met hun viervoeter mag spelen. Naast deze bijzondere hobby heb ik ook nog iets normalere interesses als lezen, persoonlijke Netflixrecords verbreken en taarten bakken. Inmiddels ben ik derdejaars studente Media & Entertainment Management aan Inholland Rotterdam. Een onwijs leuke en zeer diverse opleiding met veel verschillende uitstroomrichtingen. Omdat mijn opleiding valt onder het domein Creative Business kun je er wel een beetje vanuit gaan dat er een hoop gekke, creatieve maar vooral ambitieuze studenten rondlopen, waaronder ik! Waar veel studenten binnen mijn opleiding kiezen voor een stage in de muziekwereld of televisiebranche ligt mijn hart juist bij marketing, productontwikkeling en social media. Ik vind het ontzettend interessant om bezig te zijn met de behoeften van doelgroepen en hoe een bedrijf hier op een originele, maar vooral ook persoonlijke, manier op in kan spelen.

Met zo’n specifieke voorkeur zou je denken dat het heel lastig is om een stagebedrijf te vinden wat hierbij aansluit, maar niets is minder waar. Na het lezen van de vacature op de website van YourSurprise besloot ik maar direct te solliciteren. Wat een leuk concept en persoonlijke benadering! Eenmaal uitgenodigd voor een gesprek werden al mijn verwachtingen eigenlijk direct bevestigd. Ik werd ontzettend vriendelijk onthaald, voelde mij meteen welkom en kreeg ook de mogelijkheid om uit te leggen wat ik precies van deze stage verwachtte. Na een prettig gesprek ging ik met een positief gevoel naar huis om binnen een week al te horen dat ik mijn stageperiode bij YourSurprise zou invullen, wat was ik ontzettend blij!

Inmiddels zit ik hier al zo’n anderhalve maand en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik word goed begeleid en kreeg binnen een aanzienlijke tijd al veel verantwoordelijkheid. Omdat ik graag een aanwinst voor het team wil zijn werk ik hard en probeer ik zoveel mogelijk informatie op te nemen. Ik leef dan ook al een tijdje met mijn notitieboekje praktisch aan mij vastgeplakt. De werksfeer is prettig en ontspannen, maar iedereen streeft altijd naar het beste resultaat en die mindset werkt heel aanstekelijk. Ik hoop dat mijn collega’s net zo blij zijn met mij als ik ben met hun en dat ik, zolang ik hier ben, veel van hun expertise mag leren.